fbpx

Spar 30% på udvalgt garn

30% rabat på alle garner med alpaca. Det er ikke mindre end 13 forskellige garner som er på tilbud.

Så skynd dig ned i vores butik for at opleve de lækre alpaca garner med dine egne øjne.


Hvorfor købe garn hos Enghoff Garn?

Vi er DROPS superstore hvilket betyder vi fører hele udvalget af strikkegarn fra DROPS. Hos os har du mulighed for at se de lækre farver in natura og føle på kvaliteterne. Det kan man ikke når man handler på nettet.

Samtidig står vi klar til at hjælpe med både valg af opskrift og det helt rigtige garn til opgaven. Og ikke nok med det, vi hjælper dig også efter garnkøbet, hvis du skulle støde ind i udfordringer med strikketøjet.

Vi striker selv og har mange års erfaring med strik, derfor kan vi roligt sige, at der ikke er noget problem, der er for stort eller for småt til, at vi kan hjælpe dig. Kom derfor trygt ned i butikken og få råd og vejledning, det vil glæde os at se dig.


Spar 30% på følgende garner

Alle garner med alpaca er på tilbud i øjeblikket. Du kan se de forskellige garner herunder.


Vi elsker at yde dig service

Vi står altid klar til at hjælpe dig med valg af det helt rigtige garn til dit næste drømmestrik. Selv om du er helt ny ud i strikkeriet eller du har praktiseret håndarbejdet i mange år, er vi der for dig. Og vidste du at DROPS har et kæmpe katalog af gratis opskrifter at vælge i mellem? Vi kender kataloget og når du køber garn hos os, printer vi samtidig opskriften til dig, enda helt gratis!

Derfor synes vi du skulle give dig selv den oplevelse, at komme ned i vores flotte butik og her opleve alle garnerne og farverne ved selvsyn.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.